Vacature: Apotheker voor circa 38-40 uur (Capelle a/d IJssel)

apotheek Apotheek FascinatioOmschrijving
Thio Pharma is een bedrijf dat op een groot aantal terreinen in de gezondheidszorg actief is. Onder de Thio Pharma groep vallen 33 apotheken. Centraal in deze apotheken staan klantvriendelijkheid, kennis en innovatie. De ambitie om steeds de beste zorg te willen leveren vertaalt zich in specialisatie in complexe zorg en intensieve zorg aan huis. Apotheek Fascinatio is een gespecialiseerd onderdeel van de Thio Pharma apothekenketen. Naast de zorg aan de wijkbewoners, leveren wij ook farmaceutische zorg aan meerdere zorginstellingen zoals verzorg- en verpleeghuizen en instellingen voor verstandelijk gehandicapten. Wij maken het verschil als het gaat om het ontzorgen van de instelling door het leveren van innovatieve toegevoegde waarde aan het zorginhoudelijke, logistieke en financiële proces.

Wij vragen
Wie zoeken wij? Het team streeft naar hoge klanttevredenheid en continue verbetering van kwaliteit in het belang van de patiënt. Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige apotheker om ons team te versterken. Als apotheker voer je periodiek medicatiereviews uit; neem je actief deel aan het FTO, onderhoud je contacten met de voorschrijvers, ben je beschikbaar voor diensten in de avonden en weekenden. Je werkt samen met de andere apothekers van de vestiging en je bent verantwoordelijk voor de afspraken met en bij de instellingen. Je neemt deel aan innovatieve projecten op het gebied van farmaceutische patiëntenzorg en draagt zorg voor afhandeling van recepten binnen de apotheek volgens protocol. Wat wij vragen · Geregistreerd Apotheker, ingeschreven in BIG register · Bovengemiddelde en parate farmaceutische kennis · Affiniteit met farmaceutisch complexere profielen binnen instellingen · Klant- en resultaatgerichtheid; do the job mentaliteit · Communicatief vaardig · Ervaring met Pharmacom en Medimo is een pré

Wij bieden
Per direct een baan met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Alle kansen om jezelf te ontplooien en het verschil te maken in een dynamische werkomgeving.. Een grotere mate van zelfstandigheid met veel ruimte om bij te dragen aan een tevreden klant en excellente farmaceutische zorg voor de cliënt.

Solliciteren?
Je kunt je brief en CV sturen naar: Apotheek Fascinatio, t.a.v. K. Nguyen (apotheker), Fascinatio Boulevard 1124 2909 VA Capelle aan den IJssel of per e-mail naar abwmquak@thiopharma.nl of bel 06 29472254.

Bijzonderheden
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Inschrijven


Inloggen

Account maken

Apotheek Fascinatio


Fascinatio Boulevard 1124
2909 VA Capelle aan den IJssel
T: 010-2881111
F: 010-2021250
E: apotheker@apotheekfascinatio.nl

Ma 8:00-17:30 
Di 8:00-17:30 
Wo 8:00-17:30 
Do 8:00-17:30 
Vr 8:00-17:30 
Za gehele dag gesloten
Zo gehele dag gesloten

Dienstregeling