Vacature: Apothekersassistent(e) voor circa 32 uur (Capelle a/d IJssel)

apotheek Apotheek FascinatioOmschrijving
Apotheek Fascinatio is een onderdeel van de Thio Pharma apothekenketen. Naast de zorg aan de patiënten in de wijk, leveren wij ook farmaceutische zorg aan zorginstellingen, denk hierbij aan verzorg- en verpleeghuizen en instellingen voor verstandelijk gehandicapten. Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige apothekersassistent(e) om ons team te versterken. Kerntaken zijn receptverwerking, medicatiecontrole en het afleveren van geneesmiddelen. Je verricht werkzaamheden met betrekking tot bewaken, controleren en ter hand stellen van genees- en zelfzorgmiddelen en het geven van voorlichting en advies daarover. Je neemt deel aan innovatieve projecten op het gebied van farmaceutische patiëntenzorg en draagt zorg voor afhandeling van recepten binnen de apotheek volgens protocol.

Wij vragen
Een gediplomeerd apothekersassistent(e) – werkervaring is een pré – beschikbaar bij voorkeur 32 uur per week – positieve werkhouding - goede contactuele eigenschappen - klantvriendelijk – stressbestendig – teamplayer - ervaring met Pharmacom – flexibiliteit – ervaring met het GDS (Geneesmiddelen Distributie Systeem) - resultaat en klantgericht - beheersing van de Nederlandse taal.

Wij bieden
Een betrokken apotheekteam bestaande uit 3 apothekers, 10 apothekersassistentes en 7 apotheekmedewerkers met een fijne werksfeer. Als team streven we naar hoge klanttevredenheid en continue verbetering van kwaliteit in het belang van de patiënt. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO apotheken. Wij bieden onze medewerkers ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en een collegiale werksfeer in een dynamische werkomgeving.

Solliciteren?
Je kunt je brief en CV sturen naar: Apotheek Fascinatio, t.a.v. K. Nguyen (apotheker), Fascinatio Boulevard 1124 2909 VA Capelle aan den IJssel of per e-mail naar apotheker@apotheekfascinatio.nl

Bijzonderheden
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Inschrijven


Inloggen

Account maken

Apotheek Fascinatio


Fascinatio Boulevard 1124
2909 VA Capelle aan den IJssel
T: 010-2881111
F: 010-2021250
E: apotheker@apotheekfascinatio.nl

Ma 8:00-17:30 
Di 8:00-17:30 
Wo 8:00-17:30 
Do 8:00-17:30 
Vr 8:00-17:30 
Za gehele dag gesloten
Zo gehele dag gesloten

Dienstregeling